Hoe gebruik ik BodyFirm?

BodyFirm is een product in de vorm van een capsule. Deze capsule dient u 2 maal daags in te nemen met voldoende water. U neemt 's ochtends een half uur voor uw ontbijt 1 capsule met voldoende water en 's avonds neemt u nogmaals een half uur voor uw maaltijd 1 capsule met voldoende water. Wij adviseren u om de dagelijkse dosering niet te overschrijden. Raadpleeg bij twijfel uw arts.

Is BodyFirm geschikt voor iedereen?

BodyFirm is geschikt voor mannen en vrouwen ouder dan 18 jaar. Wij raden u af om BodyFirm te gebruiken tijdens de zwangerschap of wanneer u zwanger wilt worden, en bij het geven van borstvoeding. Houdt BodyFirm buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten:

BodyFirm is een kruiden- mineraalpreparaat. BodyFirm is een voedingssupplement en is geen vervanger van gevarieerde, gezonde voeding.

1 capsule BodyFirm bestaat uit:

Hydroxycitroenzuur 125mg, Garcitrin (Carcinina Cambogia Extrac 5%), Forskohlin 20mg, Forslean (Coleus Forskohlii 10%), Garcinol (50% Hydroxicitric acid) 10mg, Piperine Bioperine 1,5mg (Piper Nigrum Extraxt 95% piperine).

Overige Ingrediënten:

Overige ingrediënten* Cellulose Microkristallijn 135 mg, Silicium Dioxide 6mg, Talcum 6mg, Magnesium Stearate vegetable 6 mg.

Werking van Forslean®, BioPerine® en GarCitrin®

In ForsLean® zit Coleus forskhlii extract. Dit extract zorgt voor de afbraak van vet dat opgeslagen is in het vetweefsel en voorkomt nieuwe aanmaak van vetten. Daarnaast bevordert ForsLean® voor de opbouw van spiermassa, uw lichaamsvetten worden omgezet in vetvrij lichaamsgewicht. ForsLean® zorgt ervoor dat uw Body Mass Index waarde naar een gezonde waarde gaat.

BioPerine® is een peperine-extract uit het zuidelijke van India en staat beter bekent als de 'zwarte peper'. BioPerine® zorgt voor de thermogenese werking in uw lichaam. Het stofwisselingsproces dat op celniveau in ons lichaam energie opwekt, heet thermogenese. Dit is een belangrijk onderdeel bij het afvallen. Daarnaast zorgt BioPerine® dat de voedingsstoffen die u dagelijks consumeert op een verantwoorde wijze word gebruikt. Dat betekend dat uw spijsverteringsproces wordt versterkt.

GarCitrin® is een citrusvrucht die bol staat van Hydroxycitric acid (Hydroxycitroenzuur) (HCA). HCA staat voor Hydroxycitroenzuur en zorgt ervoor dat er minder vet wordt aangemaakt in de lever en onderdrukt uw eetlust. Zodra u uw voedsel eet, maakt uw lichaam koolhydraten aan. Deze koolhydraten worden omgezet in glucose, een suiker dat het lichaam nodig heeft. Uw lever bewaakt uw bloedsuikergehalte, uw hersenen krijgen hierdoor genoeg energie om optimaal te kunnen functioneren. De overige glucosemolecules worden afgebroken in vetten of cholesterol. De glucose geeft een signaal naar uw hersenen dat u genoeg heeft gegeten. Uw hersenen krijgen vervolgens een reactie waardoor uw hongergevoel wordt onderdrukt. De hersenen van mensen met overwicht krijgen deze reactie later binnen dan mensen met een gezond gewicht. GarCitrin® zorgt ervoor dat uw hersenen sneller het signaal binnen krijgen dat u genoeg heeft gegeten.

Beweging doet wonderen bij het afslanken.

Meer beweging doet wonderen! Door meer beweging verbrand u niet alleen veel calorieën zodat u meer gaat afvallen, maar het verbeterd ook uw conditie, uw bloedsomloop en het houdt uw cholesterolgehalte in balans.

Beweging heeft dus een positief effect op uw gezondheid. Door meer te bewegen krijgt u lichaam meer zuurstof binnen, u zult zich hierdoor fitter voelen. U hoeft niet uren in de sportschool te trainen om uw lichaam gezond te houden, 30 minuten beweging per dag is voldoende om uw lichaam beter te laten functioneren. Zodra u klaar bent om te gaan sporten, begin dan niet gelijk met zware sporten. Kies ervoor om te gaan wandelen, fietsen, zwemmen, fitness, joggen of dansen. Wist u dat u met met 30 minuten fietsen al 267 calorieën verbrand!

Beweging doet wonderen bij het afslanken.
  • U verbeterd uw conditie, uithoudingsvermogen en uw bloedsomloop.
  • Meer bewegen zorgt ervoor dat uw sterke botten en spieren krijgt.
  • Door meer te bewegen blijft u op een gezond gewicht.
  • Sport samen met een vriend of vriendin, zo onderhoudt u, uw sociale contacten.
  • En sporten wordt op deze manier leuker en gezelliger.
  • Als u meer beweegt slaapt u beter, u zult minder moe zijn en u zult zich meer ontspannen voelen.
  • Door meer te bewegen blijft u lichaam jong en fit!